вівторок, 27 лютого 2024 р.

Дистанційне навчання ЛФК (27-28.02.24)

  Завдання на сьогодні: 

Виконати



Комплекс вправ №6. “Повітряні пакети” (з пакетами).

1. “Парашути” Кожна дитина утримує пакет перед собою за ручки, широко розставив їх. Підготовча вправа: зробити вдих і видихати повітря у пакет таким чином, щоб він утворив півкулю. Потім – так саме, однак після видиху відпустити ручки пакету таким чином, щоб він полетів вгору. Коли буде опускатися, схопити його та повторювати вправу. Поступово додавати інші рухи, які слід виконувати, доки пакет у повітрі.

2.“Парні парашути” Так саме, як попереднє завдання, однак все виконується в парах зі зміною місць, пакетів тощо. Під час зміни діти виконують певне завдання. Наприклад, плескають у долоні, торкаються носками (п’ятами, підошвою) тощо.


Зв’язка № 2 “Світ речей”

1.“Окуляри” В. п. – стоячи або сидячи. Легке прогладжування носу знизу вгору, навколо очей і знову донизу носа. Темп середній 20 – 30с.

2.“Насос” В. п.- стоячи або сидячи. Вдих – видих, закриваючи та відкриваючи вказівним та великим пальцями правої руки ніздрі «почергово».

3.“Гойдалка” В. п. – стоячи або сидячи. Середнім пальцем, на який покласти вказівний палець, тиснути на кінчик носа та сплющити ніс. Потім намагатися повернути обережно ніс праворуч та ліворуч (4-5 разів). Ця вправа відновлює первісну гнучкість носа та стимулює роботу центральної нервової системи





Немає коментарів:

Дописати коментар

Дистанційне навчання ЛФК

Доброго дня Завдання на сьогодні