вівторок, 6 вересня 2022 р.

Дистанційне навчання - ЛФК 3 класи (06-08.09.22)

Доброго дня, шановні учні! Вітаю вас на занятті ЛФК.

Завдання на сьогодні:
1. Ознайомитись з правилами техніки безпеки на занятті ЛФК.
2. Виконати комплекс вправ ранкової гімнастики, "Мріємо на здоров'я", "Сила природи"- 06.09
2. Виконати комплекс вправ ранкової гімнастики, "Вище нас тільки зірки", "Диво день" - 08.09
3. Ознаомитись  з правилами виконання ранкової гімнастики.

 




Зв’язка № 1 “Сила природи”

1.“Дощик” В. п.- стоячи або сидячи. Легке поплескування пальцями по всьому носу ліворуч та праворуч, потім по лобі та по щоках навколо носа

2.“Стежка” В. п.- стоячи або сидячи. Потерти під носом, трішки піднімаючи його кінчик

3.“Позіхання” В. п. – стоячи або сидячи. Позіхнути. 


Комплекс  №1 “Вище нас тільки зірки” 

1.“Доторкнутись до зірок” В.п.: стоячи на правій нозі, ліву зігнути перед собою у коліні, ліву руку на пояс. Вказівний палець правої руки тримати перед собою. 1 – відвести ліву ногу назад, правою рукою тягнутися догори; 2 – В.п. В.п.: стоячи на правій нозі, ліву зігнути перед собою у коліні. 1 – відвести ліву ногу назад, праву руку уперед; 2 – В.п.; 3 - відвести ліву ногу в сторону, руки в сторони; 4 – В.п.

2.“Сонячні промінчики” В.п.: піднятися на пальці ніг, руки з’єднати в долонях перед собою, пальці розвести. Повертати голову праворуч, ліворуч, угору, униз В.п.: стоячи на правій нозі, ліву стопу притиснути до гомілки правої ноги. Руки з’єднати в долонях перед собою, пальці розвести. Відводити ліве коліно ліворуч-праворуч, одночасно рухаючи руками в протилежному напрямку..

3.“Ковзаняр” В. п.: стоячи, на правій нозі, ліву руку зігнути за спиною. Відводити ліву ногу вперед, в сторону, назад. В. п.: те саме, але ліву ногу назад, нахил вперед, торкнутися лівою рукою підлоги. Підняти тулуб у В.п.

Комплекс  №1 “Диво-день”

1.“Равлик” В. п.: стоячи або сидячи. Заплющити очі та уявити себе маленьким равликом, що гріється на сонечку (тягнутися шиєю догори та повертати голову праворуч-ліворуч). Раптом починається дощик і треба ховатися (підняти плечі, голову намагатися втягувати все нижче). Знову виглянуло сонечко – можна розслабитися.

2.“Струмочок” В. п.: стоячи. Заплющити очі та уявити, як ми зайшли у струмочок з чистою водою, яка омиває наші ноги. Нам приємно. Потім вийти з води та інтенсивне струсити кожною ногою бризки. 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Дистанційне навчання ЛФК

Доброго дня Завдання на сьогодні